Barn/familjefotografering


Fotografering för familjen, syskonen eller kusinerna. I studio och/eller utomhus. Bilder att ge bort till någon i present/julklapp eller kanske bilder att hänga på väggen hemma.


Här är mitt mål att det ska bli en rolig och trevlig stund för barnen och att de ska känna sig trygga.


Från 1200:-


I priset ingår inga bilderStudiofotografering

1200:-


45 min fotografering i studio. Passar syskon, porträtt, familj eller par. Denna fotografering passar även om man vill fotografera sina djur.


I priset ingår inga bilder

Fotografering utomhus

1200:-


45 min fotografering utomhus.

Passar familj, syskon, par och kusinfotografering. Går även att boka att jag kommer hem till er eller på annan önskad plats. Denna fotografering passar även häst och djurfotografering där jag behöver komma till er.

I priset ingår inga bilder

Smash the cake


När barnet fyller 1 år och får äta tårta helt själv. En rolig fotografering där 1-åringen bestämmer och får kladda fritt med tårtan.Från 1200:-

Fotografering i studio eller utomhus.

Med all rekvisita 600:- (1800:-)

I rekvisita finns girlanger, bokstäver, klossar, ballonger, tårta mm.


I priset ingår inga bilder


FAQ

Vad betalar vi för?

Ni betalar för att komma till mig och bli fotograferade. För att leverera bilder av hög kvalitet så är jag i behov av en professionell utrustning, studio, snabba minneskort så jag inte missar viktiga ögonblick, lagring av bilder och mycket mer. Ni betalar också för att få en bra upplevelse, ni ska känna er trygga framför kameran. Jag har jobbat som fotograf sedan 2016 och har en gedigen erfarenhet inom fotografering.

I gravid och nyfödd-fotografering så ingår det att man kan låna gravidklänningar.

Hur får vi våra bilder?

Ni får se bilderna i ett online-galleri efter fotograferingen. Där kan ni bläddra bland bilderna och enkelt välja ut era favoriter. Ni kan även där beställa förstoringar via mig. De digitala bilderna ni köper kan användas till sociala medier eller att ha i telefonen. De är alltså inte i ett format som går att skriva ut själv.
Inramande förstoringar beställer ni via min webbshop som är kopplat till ert galleri.

I själva fotograferingen ingår alltså inga bilder.

Hur redigerar du bilderna?

Jag fotograferar i RAW-format, vilket innebär att bild-filerna är betydligt större än JPEG. När jag fotograferat laddar jag in bilderna i datorn, går igenom alla bilder och rensar ut eventuella kopior och bilder jag inte är nöjd med, exempelvis om motivet blundar. Sedan lägger jag en lätt redigering där jag ändrar ljus, färg och värme, för att förstärka känslan i bilden. Önskas en specifik redigering eller retusch, exempelvis att retuschera bort ett koppel eller en gnuggas-tatuering tillkommer en kostnad för detta.

Hur går en fotografering till?

Inför fotografering
När ni bokar en fotografering träffas vi antingen i min fotostudio eller på bestämd plats där fotograferingen ska äga rum. Vi tar bilder under den utsatta tiden, en timme ger spelrum framförallt under barnfotografering för att de inte ska känna sig pressade eller tycka att det är tråkigt. Jag pratar alltid lite med barnen innan för att de ska känna sig bekväma och göra det till en rolig upplevelse för dem. Det finns tid för att ta bilder med olika outfits och annan bakgrund, för att få mer variation.

Under gravidfotograferingen så kommer jag hjälpa till med posering för att få så mycket variation på bilderna som möjligt. Är du ensam så kanske vi tar bilder på fler platser än en och sedan med olika klänningar.

Tips:
Har ni några specifika bilder ni vill ta? Prata med mig så löser vi det!
Gnuggis-tatueringar, nagellack och fläckar runt mun eller på kläder är saker som syns på bilderna, för att ha ett bra utgångsläge så rekommenderar jag alltid kunderna att se över detta innan. Även om mycket går att trolla bort i photoshop så undviker ni en extra utgift för extra retuschering.
Jag fotograferar även en hel del djur, framförallt hundar och hästar. Där finns inte alltid möjlighet att ha hunden lös utan koppel och då rekommenderar jag ett tunnare koppel som enklare går att retuschera bort snyggt, alternativt att fotograferingen sker inne i min studio eller på en plats där hunden kan vara lös.